Rådgivning

EEbyg har en solid erfaring inden for byggeri og teknisk rådgivning på tværs af alle faser af et byggeprojekt. Vi tilbyder kvalificeret, tryg og sikker vejledning, baseret på vores omfattende viden og praktiske erfaring.

Hvad adskiller os fra andre byggerådgivere? Vores unikke styrke ligger i vores baggrund med opførelsen af et stort antal boliger og erhvervsbyggerier gennem årene. Vores ekspertise spænder fra tegnebordet og planlægning til den udførende fase og kvalitetskontrol.

EEbyg har dybdegående erfaring med forskellige byggetekniske udfordringer, og vores specialområder inkluderer rådgivning og byggestyring af konkursprojekter, renoveringsprojekter og erhvervsbyggerier.

Vi er dedikerede til at levere kvalitetsrådgivning, så vores kunder ser os som det naturlige valg og med glæde anbefaler os til andre. Lad EEbyg være din pålidelige partner gennem hele byggeprocessen.

 


 

Konkursprojekter

 

Med vores ekspertise i rådgivning og styring af konkursprojekter er vi klar med hjælp til at I komme tilbage på rette spor efter en konkurs.
Vi er her for at skabe et tæt partnerskab med jer og hjælpe jer gennem udfordrende tider med skræddersyede løsninger og omfattende support.

Vores opgaver kan være alt fra renovering, totalentrepriser , fag- eller hovedentrepriser og bidrager med kompetent sparring inden for alle håndværksdiscipliner.

 


 

Byggestyring

 

Ved EEbyg sætter vi en ære i at være tidligt involveret i alle faser af et erhvervsbyggeri. Vi vægter samarbejdet med bygherren højt og fokuserer på at levere solide og bygbare løsninger gennem hele processen. Med vores kvalificerede rådgivning og kompetente udførelse sikrer vi vores kunder en tryg og værdiskabende proces.

Uanset vores kunders behov, har vi ekspertisen til at håndtere alle former for entrepriser. Vi fungerer gerne som:

- Totalentreprenør
- Hovedentreprenør
- Fagentreprenør

Vores mål er altid at sikre, at vores kunder opnår den størst mulige værdi for deres investering. Lad EEbyg være din pålidelige partner til dit næste erhvervsbyggeri.

 

EEbyg logo

EEbyg ApS
Fussingsvej 8, 3. syd, lok 2
8700 Horsens

CVR. 41478667

+45 61 50 88 99

Thrane.nu